Wokad falukorv med Mrs Cheng's Wok Sauce

För 4 personer.

Wokad falukorv med Mrs Cheng\'s Wok Sauce

Ingredienser

300 g falukorv, gärna mager

1 dl strimlad purjolök

150 g färska champinjoner

1 burk bambuskott 227 g

1 bit färsk ingefära i skivor (valnötsstor)

3-4 msk wok sauce

1 msk vegetabilisk olja

 

 

 

Gör så här

Skölj grönsakerna, strimla purjolöken, skiva svampen och ingefäran. Skär korven i fina strimlor (4x4mm). Hetta upp en stekpanna/wok och tillsätt oljan, fräs först ingefäran lite, tillsätt falukorven och stek under omrörning tills den fått färg. Tag upp. Häll bort ev överflödigt fett.

 

Hetta upp pannan igen och tillsätt oljan, woka grönsakerna och svampen under omrörning ca 1 minut. Häll tillbaka falukorven och tillsätt mrs cheng\'s wok sauce, rör om och hetta upp.

 

Servera genast med nykokt jasminris.

Tyvärr glömde jag fotografera, får bli nästa gång.


Kommentarer
Postat av: Anna

De här lät ju supergott, måste lagas en dag. Själv hämta vi pizza idag eftersom vi kom hem från kalaset så sent, vilken ursäkt :)

2009-09-23 @ 19:14:42
URL: http://annaadanirsvardag.blogspot.com
Postat av: Maya

Gott och väldigt lättlagat!

2009-09-25 @ 06:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0