Vilken dag!

I dag har det verkligen varit en kaos dag! Började i morse med dunder och brak! Det var hällregn och åskade som bara den!
Sen har det varit full kaos på jobbet... 5!!! hundar idag... sen kom Kellie (Engelsk cockerspaniel) med med sin husse (ägarens yngste sons)
Rut (en Engelsk Staffordshire Terrier) blev avundsjuk på Kellie som bara är en valp, men det var när Kellie fick godis som hon flög på henne! Rut som annars är världens goaste.
Men men konkuransen blev väl för mycket! Vi har ju Hugo(American Staffordshire Terrier) med som bara är en 4 månaders valp, sen har vi 2 Strävhåriga taxar; Douglas och Zack, och Happy som är en Australisk Terrier.
Så idag har det verkligen varit djurgården hos oss...haha. Men dom är duktiga som tur är och finner sig i att dom inte får busa.
Ska lägga in några bilder på hundarna med :)


Kellie


Hugo

Happy


Men hela dagen har det varit ändringar på order, bokningar, fel bilar och för låga bilar :S *SUCK*
Så jag kan tala om att det är riktigt skönt att komma hem och maten snart är klar...fast först var jag och shoppade mat för en halv förmögenhet...haha... tror aldrig jag köpt så många limpor på en gång! *ler* Men med fyra tonåringar blir det lite mackor till frukost!
Just nu har dom spelhörna hör innan vi ska äta :P


Men nu är det mat!
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0