Fransk Rostbiff

Suveränt gott, både ljummen eller kall.

 

Ingredienser:

1 kg rostbiff

1 tsk salt

Svartpeppar grovmalen

Beskrivning:

Sätt ugnen på 125°C.

Lägg köttet på ett ugnssäkert fat och krydda

med salt och peppar. Stick in en köttermometer

så att spetsen kommer i den tjockaste

delen.

Stek i nedre delen av ugnen tills innertemperaturen

är 55°C för rött kött, 60°C för rosa

och 65°C för genomstekt (beräkna 1 1/2–2

timmar).

Ta ut köttet och låt det kallna. Skär i tunna skivor.

 

Men är även gott att äta lite ljummet.


Kommentarer
Postat av: Anna

D här är supergott, brukar göra det ibland för Ayman älskar detta kött.Sen sköter de sig själv i ugnen :) Kul när du sätter ut recept. Kram anna

2009-12-29 @ 08:49:00
URL: http://annaadanirsvardag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0