Senapssill

 

För 4-6 personer.

 

Har aldrig sett detta recept någonstans och nu vill jag dela med mig av det för det är så gott.

Ett måste till jul, påsk och midsommar.

 

 

Ingredienser

1 burk löksill (stor burk)

½ msk strösocker

1 pkt frusen dill

3-4 msk vanlig senap

1 dl majonnäs

2-3 dl crème fraiche alt. gräddfil

 

Gör så här:

Häll av lagen på löksillen, blanda majonnäs, crème fraiche, dill, senap och socker i en bunke, rör tills allt är blandat och vänd ner sillen. Låt det stå övertäckt 1-2 dygn i kylen för att dra åt sig smak.

Sillen håller sig så länge som det var datum på crème fraiche ca 1-2 veckor.

Servera som den är till ex. julbordet eller på en bit bröd, ät och njut.

Receptet är från matklubben och det är MammaModesty som lag in det.

Kommentarer
Postat av: Anna Lundkvist

Åh den måste jag prova. Här har du ett tips till på en sill där löksill är grunden. Den är så god och kan verkligen rekommenderas.

http://www.matklubben.se/matklubben/anluk/kokbok/?id=899663&recipeid=5606&offset=1

2009-12-21 @ 20:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0