Better then sex cake! - Bättre än sex tårta!
As I promised, here is the recipie for the cake we had last night!
Chocolate cake
For 8-12 people.
A super good chocolate cake, a girl friend called it "better than having sex cake"
Ingredients
125g block of chocolate
125 g margarine or butter
1 ½ dl strong coffee
5 eggs
3 dl sugar
2 dl wheat flour
2 teaspoons baking powder
Chocolate frosting:
5 dl icing sugar
150 g margarine or butter
2 eggs
250 g block of chocolate
4 tbsp water
Do this
Melt the block chocolate & margarine in a saucepan, add coffee and allow to cool.
Beat the eggs & sugar.
Mix the flour & baking powder, turning it down in the egg mixture along with the cold chocolate mixture .
Pour the batter into a bottom springform pan at about 2 L. Cook to the bottom of the oven in 50-60 min at 175-200 degrees. Let cake cool in the form before the form is removed.
Stir icing sugar & margarine, add eggs to a smooth batter.
Melt the chocolate block with water & mix it with icing sugar mixture to a smooth cream.
Split cake into two parts, spread chocolate frosting ½ in between, and then the rest off it on top & on the sides.
Keep the cake in the refrigerator before it is to be served!
Enjoy!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Som utlovat här kommer receptet på Tårtan vi hade i går!
Chokladtårta
För 8-12 personer.
En super god choklad tårta som en tjej kompis döpt om till "bättre en att ha sex tårta"
Ingredienser
125 g mörk blockchoklad
125 g margarin eller smör
1 ½ dl starkt kaffe
5 ägg
3 dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Chokladkräm:
5 dl florsocker
150 g margarin eller smör
2 ägg
250 g mörk block choklad
4 msk vatten
Gör så här
Smält blockchoklad & margarin i en kastrull, tillsätt kaffet och låt det svalna.
Vispa upp ägg & socker.
Blanda mjöl & bakpulver, vänd ner det i äggsmeten tillsammans med den avsvalnade chokladen.
Häll smeten i en smörad & bröad form (gärna en springform) på ca 2 L. Grädda i nedre delen av ugnen i 50-60 min i 175-200 grader. Låt kakan svalna i formen innan formen tas bort.
Rör florsocker & margarin, tillsätt äggen & rör till en jämn smet.
Smält blockchokladen med vattnet & rör ner det, blanda till en jämn kräm.
Dela kakan i två delar, bred chokladkräm emellan, bred sedan ut resten ovanpå & på sidorna.
Ställ kallt innan servering.
Njut!
MUMS!!!!