Falukorv i ugn med skinkost

 

För: 4-6 personer

Tillagningstid: 30minuter

 

Enkel variant på ugnstekt falukorv

 

 

Ingredienser

800 gr falukorv

400 gr skinkmjukost

1 röd lök

2 msk senap

1/2 dl mjölk

 

Beskrivning:

Starta ugnen på 200 grader.

 

Hacka löken. Blanda skinkmjukosten, löken, senapen och mjölken. Skär en skåra i falukorven på längden och lägg den i en ugnsfast form. Fyll skåran med skinkostblandningen. Gratinera i ugnen ca 20 min

 

Servera med kokt potatis eller pasta.

 

Skrivet av Haleth  och finns på Matklubben.se


Kommentarer
Postat av: Olivia

Denna var ju bara så god...

2009-12-18 @ 13:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0