Fisk under täcke


För: 6 personer

Tillagningstid: 30 minuter

 

Härligt god & snabb fiskrätt

 

 

Ingredienser

ca 800 g Fiskfiléer (gös ,hajmal eller hoki)

ca 100 g finhackad Fetaost

2 dl Lätt crème fraiche

2 dl Milda matgrädde 4 %

1 förpackning Cocktailtomater ca 200 gr

1 Paprika röd eller gul, fin hackad

Salt

Peppar

 

Beskrivning:

Tillagas i ugn ca 15-20 minuter (medan potatisen kokar)

 

1. Sätt ugnen på 225°C.

 

2. Skölj och torka fisken. Ta bort ev. ben, skär den i 4 cm breda bitar.

 

Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat.

 

3. Rör samman hackad fetaost, tomater, paprika och crème fraiche och grädde till en kräm.

 

Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt.

 

4. Stek fisken mitt i ugnen 12–15 minuter.

 

5. Servera genast med en fräsch grönsallad och kokt potatis.

 Foto:Olivia


Smaklig måltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0