Kyckling i balsamsås och ljummen bönsallad
Kyckling i balsamsås och ljummen bönsallad
För 4 personer.
Underbart god kyckling, sås och bönsallad.
Kan serveras med ris eller ugnspotatis
Ingredienser:
4 kycklingfiléer
8 skivor bacon
Salt
Svartpeppar
Oregano
Sås:
3 dl vispgrädde eller mellangrädde
3 msk balsamvinäger
1 ½ msk koncentrerad kycklingfond
1-2 pressade vitlöksklyftor
Ljummen bönsallad:
600 g frysta haricots verts
1 burk marinerade soltorkade tomater, ca 200g
1 hel rödlök
Grovmald svartpeppar
Flingsalt
Olja att steka i
Helt sjukt gott! Och som vanligt var det ett recept jag provat från Matklubben!
Ps. jag använde gul lök eftersom rödlökarna jag köpt inte var fina, men var väldigt gott så här med!
Kommentarer
Postat av: Veronica
hur gott lät då inte det här!? Jag snor till mej receptet ;)
Trackback