Karibisk kycklinggryta

För: 4 personer

 

Karibisk kycklinggryta

 

Ingredienser

4 kycklingfiléer

1 gul lök

1 burk aprikoser

1 liten burk champinjoner

2 msk Touch of taste kycklingfond

1-2 apelsiner, saften

2 tomater

2 tsk curry

Salt

Svartpeppar

Olivolja

Beskrivning

Hacka löken och skär kycklingfiléerna i bitar. Doppa tomaterna i hett vatten, drag av skalet och skär i små bitar. Fräs lök och curry i olja.

Tillsätt kycklingen och fräs tills den har fått fin färg. Salta och peppra.

Häll i apelsinsaft och fond och låt sjuda tills kycklingen är klar.

 

Skär aprikoserna i bitar och lägg i dem tillsammans med champinjoner, tomater och ca 1 dl av aprikosspadet.

Red ev. av med potatismjöl utrört i vatten.

Låt koka upp men avbryt när första bubblan syns. Smaka av.

Servera kycklinggrytan med ris och en fräsch grönsallad (i detta fallet med apelsin och Physalis.)

 

Skrivet av Inaktiv-Medlem och hittas på Matklubben.se

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0